Başlangıç > Genel > Meksika 2-0 Fransa maç özeti 17 06 2010 Dünya kupası

Meksika 2-0 Fransa maç özeti 17 06 2010 Dünya kupası


Fransa 0-2 Meksika maç özeti golleri izle

2010 Dünya Kupası A Grubu ikinci maçında Meksika Fransa’yı 2-0 yenerek Fransa’yı kupa dışına itti. Polokwane şehrindeki Peter Mokaba Stadı’nda oynanan maçta Meksika aldığı 2-0 lık galibiyetle tur için avantaj elde etti
meksikanın gollerini 64. dakikada Hernandez ve 79. dakikasında penaltıdan Blanco attı. Meksika, aldığı bu galibiyetin ardından gruptaki puanını 4′e yükseltti. Meksika, son maçında Uruguay ile berabere kalması durumunda Dünya Kupası’nda bir üst tura çıkacak.

Meksika 2-0 Fransa maçı geniş özeti birazdan eklenecektir.Videolar 15.sn.içinde açılıyor.

Maçın golleri 1-0

2-0

Uruguay karşısından beraberlikle ayrılan Fransa, ikinci maçında Meksika’ya da yenilince ütur umutlarını mücizelere bıraktı. Grupta 1 puanı olan Fransa ise son maçında Güney Afrika’yı mağlup ederek Meksika’nın Uruguay karşısında kaybetmesini bekleyecek.

Rakibine göre daha atak bir görüntü sergileyen Meksika, 64. dakikada öne geçti. Savunmanın arkasına atılan pasla boş durumda buluşan Javier Hernandez, ceza sahasına girip kaleciden sıyrıldıktan sonra topu boş kaleye yolladı ve Fransa’ya ağır bir darbe vurdu.

78. dakikada sağ çaprazdan ceza sahasına giren Barrera, Abidal ile girdiğim mücadelede yerde kaldı, hakem penaltı noktasını gösterdi.
Penaltı atışını kullanan tecrübeli isim Blanco yerden bir vuruşla topu köşeye yolladı ve Meksika’yı rahatlattı: 2-0

Stat: Peter Mokaba

Hakemler: Halil İbrahim Al Hamdi (Suudi Arabistan), Hasan Kamranifar (İran), Salih Muhammed El Marzuki (BAE)

Fransa: Hugo Lloris, Bacary Sagna, Eric Abidal, William Gallas, Patrice Evra, Jeremy Toulalan, Abou Diaby, Florent Malouda, Franck Ribery, Sidney Govou (Dk. 69 Matthieu Valbuena), Nicolas Anelka (Dk. 46 Andre-Pierre Gignac)

Meksika: Oscar Perez, Efrain Juarez (Dk. 55 Javier Hernandez), Rafael Marquez, Francisco Rodriguez, Carlos Salcido, Gerardo Torrado, Hector Moreno, Ricardo Osorio, Giovani Dos Santos, Guillermo Franco (Dk. 62 Cuauhtemoc Blanco), Carlos Vela (Dk. 32 Pablo Barrera)

Goller: Dk. 64 Hernandez, Dk. 79 Blanco (Penaltıdan)

Sarı kartlar: Dk. 5 Franco, Dk. 48 Juarez, Dk. 49 Moreno, Dk. 83 Rodriguez (Meksika) Dk. 45 Toulalan, Dk. 78 Abidal (Fransa)

  1. Henüz yorum yapılmamış.
  1. No trackbacks yet.

Yorum bırakın